Senior C# Developer - Innoveer en groei mee

  • Research & Development
  • Arnhem, Nederland

Senior C# Developer - Innoveer en groei mee

Omschrijving

Wil je een goed betaalde, uitdagende job binnen een gezellig en hecht bedrijf? Kom werken bij ROBIN, dé marktleider in eCommerce Customer Service en #7 van de Deloitte FAST50. 

Ons verhaal

ROBIN is in 7 jaar tijd gegroeid van kleine startup tot marktleider op het gebied van customer service software in Nederland. De grootste retailers werken met ROBIN, denk hierbij aan o.a. Body en Fit, Flinders, Fleurop, Centralpoint.nl en YourSurprise. 

Als kroon op onze harde werken hebben wij in 2018 plek 7 op de Deloitte FAST50 weten te bemachtigen. Dit alles is mogelijk gemaakt door het enthousiaste- en gezellige team van ROBIN. 

De technologieën waar wij dagelijks mee werken zijn C#, Azure, .NET Core en Entity Framework. Daarnaast vinden wij het tof om te experimenteren met Machine Learning, VR/AR en AI. Klinkt gaaf, toch?


Wat vragen wij?

  • Je hebt ruime ervaring met het ontwikkelen van webapplicaties in C#

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau

  • Je hebt een analytische mindset

  • Je kan en wil collega’s begeleiden bij moeilijke vraagstukken

  • Een commitment van in ieder geval 32 uur per week.


Wat bieden wij?

Als C# developer bij ROBIN draag jij direct bij aan het developers team. Je draagt verantwoordelijkheden en wordt hier ook uitstekend voor beloond, zowel in een goed salaris als in secundaire voorwaarden. Jij bent immers een belangrijke schakel in het opschalen van dit bedrijf!

Je starttijd is flexibel, zolang je maar bij de daily standup aanwezig bent (09.15u). Elke middag is de lunch “on the house” waarna je tijd hebt om nog even te tafeltennissen of een wandeling te maken in de groene omgeving. 

Wij bieden een gezellig, hecht en jong team en een relaxte sfeer. Daarnaast is er elke vrijdag tijd voor een vrijdagmiddagborrel van formaat. 


Locatie

ROBIN zit in een modern kantoor op de Velperweg 27. Het is een rustige en goed te bereiken locatie. Vanaf het Centraal station Arnhem is het 10 minuten met de bus of 5 minuten met de fiets. Vanaf station Velperpoort is het ongeveer 3 minuten lopen.


Waarom solliciteren?

  • Meegroeien met een innovatief bedrijf

  • Een gezellig team

  • Een uitstekende compensatie


Het sollicitatieproces

Na het indienen van je CV krijg je binnen drie werkdagen te horen of je een goede fit bent met wat wij zoeken. Wanneer je een goede match bent zullen wij je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek op kantoor. Na een succesvolle kennismaking kan je op zeer korte termijn al beginnen.

Heb je vragen over de vacature of het sollicitatieproces? Neem dan contact op met Monique Bulthuis via monique.bulthuis@robinhq.com of via the telefoonnummer +31 6 34 73 88 03.

 

Vereisten

*** Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld ***